Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Tρίτη 18/02/2020 και ώρα 17.00 μ. μ παρουσιάζεται η Πτυχιακή Εργασία των φοιτητριών του Τμήματος : Κηπαράκη Δήμητρας Τσιροπούλου Αδαμαντίας Θέμα Πτυχιακής Εργασίας : «Η Διατροφική αξία του χαρουπιού και η συμβολή του στην υγεία.»

Τη Tρίτη 18/02/2020 και ώρα 17.00 μ. μ παρουσιάζεται η Πτυχιακή Εργασία των
φοιτητριών του Τμήματος :

Κηπαράκη Δήμητρας
Τσιροπούλου Αδαμαντίας

Θέμα Πτυχιακής Εργασίας : «Η Διατροφική αξία του χαρουπιού και η συμβολή του στην
υγεία.»

Επιβλέπουσα Καθηγήτρια : κ. Σφακιανάκη Ειρήνη

Μέλη Επιτροπής : κ. Σφακιανάκη Ειρήνη, Επιβλέπουσα
κ. Μουρατίδου Θεοδώρα, Μέλος
κ. Βενιαμάκης Ελευθέριος, Μέλος