Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Διεθνείς Συνεργασίες

 

Διοργάνωση Εντατικού Προγράμματος Κινητικότητας (B.I.P.) Erasmus+ (13-17.10.2025), στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Το Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας, σε συνεργασία με το University College of Leuven Limburg/Department of Health, Leuven, Belgium (UCLL) και το University of Applied Sciences for Health Professions Upper Austria, Linz Austria (FHGOOE), διοργάνωσε στις κτιριακές του εγκαταστάσεις, το χρονικό διάστημα 13-17.10.2025, Διεθνή Δράση Κινητικότητας Erasmus+, Εντατικό Πρόγραμμα Κινητικότητας (Blended Intensive Program), με τίτλο: Mediterranean and PlantBased DietsA Path to HealthEnvironmental Sustainabilityand Allergy Risk ManagementCode number: 2024-1-EL01-KA131-HED-000209488-1. Στο συγκεκριμένο face2face τμήμα του B.I.P. συμμετείχε πλήθος φοιτητών, Λεκτόρων και διδακτικού προσωπικού των τριών συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων. 

https://youtu.be/SC-5sFM1R5Q

 

 

  1. 6th International Workshop_HMU-UCLL_AGENDA on Food Technology
  2. 6th International Workshop_HMU-UCLL_AGENDA on Clinical Nutrition

Το χρονικό διάστημα από 21-25.10.2024, το Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας, φιλοξένησε στις κτιριακές του εγκαταστάσεις το 6o International Workshop σε συνεργασία με το University College of Leuven – Limburg/Department of Nutrition & Dietetics του Βελγίου στο οποίο συμμετείχαν 25 Φοιτητές και 4 Λέκτορες. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κινητικότητας η οποία πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά στο ΤΕΔΔ, έλαβαν χώρα 2 Workshop στους τομείς Clinical Nutrition με θέμα ‘Eating Disorders’ και Food Technology με θέμα ‘Healthy ingredients for healthy dietsA food journey from Belgium to Greece’  αντίστοιχα, στα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν διαδραστικά και φοιτητές του ΤΕΔΔ. Την ευθύνη πραγματοποίησης της συγκεκριμένης διεθνούς δράσης είχαν τα μέλη ΔΕΠ, κ. Βασίλειος Ράϊκος και κ. Χριστόφορος Παπανδρέου καθώς και το μέλος Ε.Τ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Σφενδουράκης.

 

 

4th International Workshop_HMU-UCLL_AGENDA on Food Technology

Clinical Nutrition. Nutrition in Older Adults Care, Sitia 07-10.11.2022

 

 

 

 

International Project in Food Technology ‘Olive oil’ 24-27.10.2022, University College of Leuven Limburg

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο