- 6th International Workshop_HMU-UCLL_AGENDA on Food Technology
- 6th International Workshop_HMU-UCLL_AGENDA on Clinical Nutrition
Το χρονικό διάστημα από 21-25.10.2024, το Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας, φιλοξένησε στις κτιριακές του εγκαταστάσεις το 6o International Workshop σε συνεργασία με το University College of Leuven – Limburg/Department of Nutrition & Dietetics του Βελγίου στο οποίο συμμετείχαν 25 Φοιτητές και 4 Λέκτορες. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κινητικότητας η οποία πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά στο ΤΕΔΔ, έλαβαν χώρα 2 Workshop στους τομείς Clinical Nutrition με θέμα ‘Eating Disorders’ και Food Technology με θέμα ‘Healthy ingredients for healthy diets: A food journey from Belgium to Greece’ αντίστοιχα, στα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν διαδραστικά και φοιτητές του ΤΕΔΔ. Την ευθύνη πραγματοποίησης της συγκεκριμένης διεθνούς δράσης είχαν τα μέλη ΔΕΠ, κ. Βασίλειος Ράϊκος και κ. Χριστόφορος Παπανδρέου καθώς και το μέλος Ε.Τ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Σφενδουράκης.
- 5th International Workshop_HMU-UCLL_AGENDA on Food Technology
- 5th International Workshop_HMU-UCLL_AGENDA on Clinical Nutrition
- International Workshop_HMU-COVENTRY UNIVERSITY
- 1st International Week of the Department of Nutrition & Dietetic Sciences_ATHENA TECNOLOGY FORUM-AMIES
4th International Workshop_HMU-UCLL_AGENDA on Food Technology
Clinical Nutrition. Nutrition in Older Adults Care, Sitia 07-10.11.2022
International Project in Food Technology ‘Olive oil’ 24-27.10.2022, University College of Leuven Limburg