Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Διεθνείς Συνεργασίες

Διεθνή Workshops

6th International Workshop in Clinical Nutrition & Food Technology HMU/Department of Nutrition & Dietetic Sciences & UCLL/Department of Nutrition & Dietetics, Sitia, 21-25.10.2024

Το χρονικό διάστημα από 21-25.10.2024, το Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας, φιλοξένησε στις κτιριακές του εγκαταστάσεις το 6o International Workshop σε συνεργασία με το University College of Leuven – Limburg/Department of Nutrition & Dietetics του Βελγίου στο οποίο συμμετείχαν 25 Φοιτητές και 4 Λέκτορες. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κινητικότητας η οποία πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά στο ΤΕΔΔ, έλαβαν χώρα 2 Workshop στους τομείς Clinical Nutrition με θέμα ‘Eating Disorders’ και Food Technology με θέμα ‘Healthy ingredients for healthy dietsA food journey from Belgium to Greece’  αντίστοιχα, στα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν διαδραστικά και φοιτητές του ΤΕΔΔ. Την ευθύνη πραγματοποίησης της συγκεκριμένης διεθνούς δράσης είχαν τα μέλη ΔΕΠ, κ. Βασίλειος Ράϊκος και κ. Χριστόφορος Παπανδρέου καθώς και το μέλος Ε.Τ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Σφενδουράκης.

International Workshop του τμήματος μας και του  Coventry University, Faculty of Health and Life Sciences, Coventry, UK με θέμα: “The Cretan Diet as a way of life – Olive Oil”, 25-28/4/2023

International Workshop μεταξύ του τμήματός μας και του UCLL Belgium με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Γ. Α. Φραγκιαδάκη. Θέμα: ‘Food Technology, Olive Oil and Food Packaging’ Sitia 25th – 28th October 2021

 

Clinical Nutrition. Nutrition in Older Adults Care, Sitia 07-10.11.2022

 

 

 

 

International Project in Food Technology ‘Olive oil’ 24-27.10.2022, University College of Leuven Limburg

 

 

 

 

 

 

Work Shop με το University College of Leuven Limburg 2019

Workshop with UCLL-Belgium 21-24 Oct./2019

Μετάβαση στο περιεχόμενο