Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Μέλη Ε.Τ.Ε.Π

Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π.)

Θαλασσινός Νικόλαος

Ο Θαλασσινός Νίκος εργάζεται ως ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό προσωπικό ειδικότητας Πληροφορικής στο τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του ΕΛΜΕΠΑ, όπου υπηρετεί από τον Μάιο του 2009. Ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών του είναι Data Communication Systems και το έλαβε από το τμήμα Electronic and Computer Engineering του πανεπιστημίου του Brunel (Uxbridge, Μiddlesex U.K.) Τα καθήκοντα του στο Tμήμα είναι η εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων πληροφορικής, καθώς και όλων των πληροφοριακών συστημάτων, υπολογιστών, δικτύων, ιστοσελίδας, τηλεφωνίας κλπ. του Tμήματος. Παράλληλα διδάσκει, ως επικουρικό προσωπικό, στο Tμήμα τα εργαστήρια Πληροφορικής και Βιοστατιστικής. Έχει εργαστεί ως μηχανικός δικτύου σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας (Vodafone) και σε εταιρία σταθερής τηλεφωνίας  (ΟΤΕ) με συμβάσεις αορίστου χρόνου, καθώς και ως ωρομίσθιο εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό στο τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας (2002-2009). Έχει πάρει μέρος σε ερευνητικά προγράμματα από όπου έχει σχετικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις, ενώ ασχολείται ερευνητικά με την ανάλυση του επιπέδου σπουδών τους Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, έχοντας συγγράψει και παρουσιάσει σχετικά άρθρα. Είναι μέλος του Ερευνητικού προσωπικού Κ.Τ.Ε στον Τομέα «Υγιεινής Διατροφής και Διαιτολογίας», καθώς και του θεσμοθετημένου εργαστηρίου Διαιτητικής και Σύστασης Σώματος Ανθρώπου του Τμήματος.

Τηλ: 28430-20014

Email: thalassinos@hmu.gr

google scholar

Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π.)

Σφακιανάκη Ειρήνη

Η Ειρήνη Σφακιανάκη είναι Διαιτολόγος και εργάζεται ως Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό στο τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του ΕΛΜΕΠΑ, από τον Μάιο του 2016 και είναι υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος από το έτος 2021. Διδάσκει ως επικουρικό προσωπικό στα μαθήματα ειδικότητας όπως ‘Εισαγωγή στην Επιστήμη της Διατροφής & Διαιτολογίας’, ‘Διατροφή στα Στάδια Ζωής Ι & ΙΙ’. Είναι μέλος της επιτροπής Πρακτικής Άσκησης του τμήματος, συνεργάτης της κ. Μουρατιδου στην Κοινοτική Διατροφή και με μεγάλη συμμετοχή στις Πτυχιακές Εργασίες και ως επιβλέπουσα. Έχει μεγάλη διδακτική και εργασιακή εμπειρία από το 1996 όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως διαιτολόγος σε ινστιτούτο και αργότερα ως ιδιώτης μέχρι το 2009. Το ίδιο διάστημα ξεκίνησε να διδάσκει σε ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ, σε ΕΠΑΛ. Ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό συμμετείχε  στο τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας στο ΤΕΙ Κρήτης διδάσκοντας μαθήματα ειδικότητας και με αυτοδύναμη διδασκαλία από 2002.

Τηλ: 28430-20013, Email: sfakianaki@hmu.gr

Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π.)

Σφενδουράκης Γιάννης

O Ιωάννης Σφενδουράκης αποτελεί μέλος Ε.Τ.Ε.Π. (MSc) από το έτος 2018. Από το έτος 2021 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛΜΕΠΑ με θέμα ‘Επισιτιστική Ασφάλεια και Διαιτητική Ενσωμάτωση. Μελέτη σε μετανάστες στην Κρήτη’, με επιβλέπουσα την Επίκουρη Καθηγήτρια και μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΕΛΜΕΠΑ Δρ. Νικολέτα Ράτσικα. Του έχουν ανατεθεί τα μαθήματα ‘Εισαγωγή στην Οικονομία’, ‘Marketing & Δεοντολογία της Διατροφής’ και ‘Ηθική και Δεοντολογία του επαγγελματία Διαιτολόγου’. Είναι Πτυχιούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με ειδίκευση στην Οικονομική των Επιχειρήσεων , Χρηματοοικονομική & Τραπεζική (MSc in Business Economics, Finance & Banking) του University of Portsmouth του Ηνωμένου Βασιλείου σε σύμπραξη με το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής του πρώην Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Είναι Πτυχιούχος του Προγράμματος ‘Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό’ της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου όπως επίσης και Πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου Κρήτης. Είναι μέλος της Επιτροπής Πρακτικής Άσκησης και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Erasmus και εξωστρέφειας του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας.

Τηλ: 28430-29498

Email: sfendourakis@hmu.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο