Ημερομηνία | Τίτλος Δράσης | Διοργάνωση | Τίτλος παρουσίασης/παρέμβασης ΕΛΜΕΠΑ |
2023 | Διασύνδεση με την τοπική κοινωνία | 1ο Νηπιαγωγείο Σητείας σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Διαιτολογίας και Διατροφής του ΕΛΜΕΠΑ | «Υγιεινή διατροφή κατά την νηπιακή ηλικία» (Μουρατίδου Θ., Σφακιανάκη Ε., Μπαλαφούτη Θ.) |
2023 | Ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών, σύμφωνα με το άρθρο 95 του Ν. 4823/2021 (ΦΕΚ A’ 136 – 03.08.2021) Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις. | 1ο Γυμνάσιο Σητείας σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Διαιτολογίας και Διατροφής του ΕΛΜΕΠΑ | «Ο ρόλος της επεξεργασίας στην θρεπτική αξία των τροφίμων» (Βασίλης Ράικος ) |
2023 | Ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών, σύμφωνα με το άρθρο 95 του Ν. 4823/2021 (ΦΕΚ A’ 136 – 03.08.2021) Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις. | 1ο Γυμνάσιο Σητείας σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Διαιτολογίας και Διατροφής του ΕΛΜΕΠΑ | «Ο ρόλος της εκπαιδευτικής κοινότητας στην διαμόρφωση διατροφικής συμπεριφοράς» (Μουρατίδου Θ.) |
2023 | Διασύνδεση με την τοπική κοινωνία | 1ο Γυμνασιο Σητείας σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Διαιτολογίας και Διατροφής του ΕΛΜΕΠΑ | «Υγιεινή διατροφή κατά την εφηβική ηλικία» (Σφακιανάκη Ε.) |
2023 | Εκδήλωση για την ψυχική και σωματική μας υγεία στη μετά covid εποχή | Τμήμα Επιστημων Διατροφής & Διαιτολογίας ΕΛΜΕΠA, ΔΟΚΑΣ και Νοσοκομείο Σητείας | «Διατροφή και χρόνια νοσήματα» (Μπαλαφούτη Θ.) |
2021 | Τηλεοπτική εκπομπή “Ορθόδοξος Λόγος” | Τηλεοπτικός σταθμός ΚρήτηTV | Αγία Τεσσαρακοστή και Νηστεία |
2021 | Διασύνδεση με την τοπική κοινωνία | Πολιτιστικός Σύλλογος Πισκοκεφάλου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Διαιτολογίας και Διατροφής του ΕΛΜΕΠΑ | «Ενδιαφερόμαστε για την διατροφή μας, ενδιαφερόμαστε για την υγεία μας» (Μουρατίδου Θ., Σφακιανάκη Ε., Μπαλαφούτη Θ.) |
2019 | Γαία Ετεοκρητών «Πραισίων Γεύσεις» | ΕΛΜΕΠΑ και Μουσείο Ιστορίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πραισού | «Από την Διατροφή της Ανάγκης στην Διατροφή της Χαράς» (Ψαρουδάκη Α.) |
2018 | Γιορτή Υγείας, Διατροφής και Ευεξίας | ΤΕΙ Κρήτης και Δήμος Σητείας | «Σητειακή διατροφική κουλτούρα. Παραδοσιακή γαστρονομία, παράγοντας πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας» (Ψαρουδάκη Α.) |