Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Νέα & Ανακοινώσεις

Πίνακας κατάταξης υποψηφίων που αφορά την με αρ. πρωτ. 507/03.07.2025 (ΑΔΑ: Ψ2ΓΟ46ΜΗ2Ι-ΣΙ3) Προκήρυξη, «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Ε.Δ. 2025-2026

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών/φοιτητριών

Εγγραφές επιτυχόντων 2025 (από Τετάρτη 27 Αυγούστου 2025 έως και Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025) – δείτε εδώ: Αφορά επιτυχόντες: των Πανελλαδικών Εξετάσεων, της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις και της ειδικής κατηγορίας «Έλληνες Πολίτες της...

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «Από το Βυζάντιο στην Ενετοκρατία στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας»

Ανοίξε τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, η αυλαία του 2ου θεματικού Φεστιβάλ “Ο Κύκλος του Πολιτισμού” με τίτλο: «Από το Βυζάντιο στην Ενετοκρατία στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας» στο οποίο συμμετείχε ο αναπληρωτής καθηγητής κ. Φραγκιαδάκης Γιώργος με τίτλο της ομιλίας του: «Η Κρητική...

Δημοσίευση του Επίκουρου Καθηγητή μας Χριστόφορου Παπανδρέου στο eBioMedicine

Ο Χριστόφορος Παπανδρέου, σε συνεργασία με συναδέλφους από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, δημοσίευσε στο υψηλού κύρους περιοδικό eBioMedicine (Impact Factor: 10.8) μελέτη στην οποία, αξιοποιώντας τεχνικές μηχανικής μάθησης και μεταβολομικά δεδομένα από δύο προοπτικές...

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Ιεράπετρας – Νεάπολης

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικoύ Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) και του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Ιεράπετρας–Νεάπολης (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) υπογράφτηκε την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου. Το Κ.Ε.ΠΕ.Α....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ  «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» ΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2025-2026

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ  «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟ...

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΜΕΠΑ

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΜΕΠΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΤΗΣΗ...

Εδώδιμα αυτοφυή της Κρήτης ως εναλλακτικές νέες καλλιέργειες συμβάλλοντας στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, στην προστασία υποβάθμισης εδάφους και στην προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή

Το τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας εταίρος στο πρόγραμμα «Εδώδιμα αυτοφυή της Κρήτης ως εναλλακτικές νέες καλλιέργειες συμβάλλοντας στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, στην προστασία υποβάθμισης εδάφους και στην προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή» σας...

Πρόγραμμα ΙΚΥ για Χρηματοδότηση Συμμετοχής και την Επιβράβευση Διάκρισης φοιτητών/τριών Ελληνικών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς

Αξιότιμοι διδάσκοντες, ενημερώνω για το Πρόγραμμα ΙΚΥ για Χρηματοδότηση Συμμετοχής και την Επιβράβευση Διάκρισης φοιτητών/τριών Ελληνικών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς για όποιον/α από εσάς ενδιαφέρετε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2025-2026 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

 EIT Food Hub Greece newsletter

 Το newsletter του EIT Food Hub Greece απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, νέους ερευνητές και αποφοίτους συναφών επιστημονικών πεδίων με επίκεντρο το σύστημα τροφίμων. Το EIT Food αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια κοινότητα καινοτομίας στον τομέα...

Μετάβαση στο περιεχόμενο