Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Νέα & Ανακοινώσεις

Πρόσκληση εγγραφής σε σεμινάριο του FAO: Modelling plant growth with AquaCrop

Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο σεμινάριο που οργανώνει το δίκτυο του Οργανισμού Τροφίμων και Αγροκαλλιεργειών (FAO-Food Agrecalture Organisation). Αυτή η εκδήλωση σχεδιάστηκε για να βελτιώσει τις δεξιότητές σας και να αναπτύξει τις ικανότητες στο μόντελινγκ ανάπτυξη...

Συμμετοχή φοιτητών του Τμήματος σε συνέδριο με θέμα «Cretan Lifestyle 2024: Mediterranean Tradition & Modern Applications»: Μοναδική εμπειρία γνωριμιών, μάθησης και εξερεύνησης της διατροφικής μας κληρονομιάς

  Οι προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος μας, Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του ΕΛΜΕΠΑ, κος. Χαράλαμπος-Ευάγγελος Αποστολάκης, κα. Αριάνα Γεμενιτζή, κα. Πόπη Ρεράκη, και κα. Νίκη Τριανταφύλλου, και η μεταπτυχιακή φοιτήτρια κα. Ζαννή Αφροδίτη-Σταυρούλα, από...

Επίσκεψη στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Αντιπεριφερειάρχη τομέα θεμάτων διασύνδεσης με ερευνητικά & ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Περιφέρειας Κρήτης – κ. Γεωργίου Ματαλλιωτάκη 

Την Τρίτη 05.11.2024, επισκέφτηκε το Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας, ο Αντιπεριφερειάρχης τομέα θεμάτων διασύνδεσης με ερευνητικά & ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Γεώργιος Ματαλλιωτάκης, με σκοπό τη διερεύνηση των δυνατοτήτων...

Απονομή Βραβείων πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας στο πλαίσιο του 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ που διοργανώνει η Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος’

Την Τρίτη 05.11.2024 η Πρόεδρος του ΤΕΔΔ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα Αναστασία Μαρκάκη, όπως επίσης και μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και φοιτητές του ΤΕΔΔ συμμετείχαν στην τελετή Βράβευσης πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος, στο πλαίσιο του 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού...

Σεμινάρια Turnitin

Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης διοργανώνει σεμινάρια για τη χρήση υπηρεσίας λογοκλοπής κάθε Τετάρτη 14:00-15:00 και Πέμπτη 18:00-19:00 “Turnitin: εγγραφή και χρήση εργαλείου Draft Coach” για μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και φοιτητές.  Παρακαλώ...

Ανακοίνωση Σίτισης

Από το Σάββατο 09/11/2024 και κάθε σαββατοκύριακο το φαγητό θα διανέμεται στο ξενοδοχείο Ιτανος. Λεθιωτάκης Παύλος Γραφείο Διαχείρισης Φοιτητικής Μέριμνας & Φοιτητικών παροχών  του Ελληνικού  Μεσογειακού ...

Ο Χριστόφορος Παπανδρέου – Ένας από τους δέκα ερευνητές του URV ανάμεσα στους πιο επιδραστικούς στον κόσμο

Ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματός μας, Χριστόφορος Παπανδρέου, κατατάχθηκε πρόσφατα 25ος μεταξύ των ερευνητών του Πανεπιστημίου Rovira i Virgili στην Ισπανία, για τον ετήσιο αντίκτυπό του στη λίστα των κορυφαίων επιστημόνων με τις περισσότερες αναφορές, σύμφωνα με τα...

Απονομή βραβείων του 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού της Στέγης ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2024, στην εκδήλωση που θα γίνει για την απονομή των βραβείων του 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Ερωτόκριτος της Στέγης ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ. Θα ακολουθήσει ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητών για τον επόμενο διαγωνισμό. Στόχος του...

Χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ για την πραγματοποίηση διδακτορικών σπουδών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας

«Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο της επικείμενης δημοσίευσης της Πρόσκλησης Υποβολής Υποψηφιοτήτων του προγράμματος χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ για την πραγματοποίηση διδακτορικών σπουδών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο...

Δυναμικότητα Φοιτητικής Εστίας Σητείας – κενές θέσεις στέγασης 2024-2025

Η  Δ/νση τής Φοιτητικής Εστίας  Σητείας ενημερώνει τους πρωτοετής φοιτητές του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΛΜΕΠΑ  ότι υπάρχουν ΔΈΚΑ (10) άδειες θέσεις στέγασης σε δίκλινα δωμάτια για το ακαδημαϊκό έτος 2024/2025. Όσοι...

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2024-2025

Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας από το Β Εξάμηνο και πάνω, ότι οι τροποποιήσεις για τις δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού Εξαμήνου 2024 -2025  θα πραγματοποιούνται μόνο  ηλεκτρονικά (http://student.hmu.gr) από...

Μετάβαση στο περιεχόμενο