Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

 EIT Food Hub Greece newsletter

 Το newsletter του EIT Food Hub Greece απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, νέους ερευνητές και αποφοίτους συναφών επιστημονικών πεδίων με επίκεντρο το σύστημα τροφίμων.

Το EIT Food αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια κοινότητα καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων. Από το 2024, ο εθνικός κόμβος στην Ελλάδα (EIT Food Hub Greece) συντονίζεται από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με Επιστημονικά Υπεύθυνη την Καθηγήτρια Μαρία Μιχαλοπούλου, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Δ.Π.Θ.

Το συγκεκριμένο newsletter περιλαμβάνει δωρεάν ευκαιρίες επιμόρφωσης, διαγωνισμών και mentoring, εστιάζοντας στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη βιωσιμότητα στο σύστημα τροφίμων, πολλές από τις οποίες προσφέρουν πιστοποίηση συμμετοχής και χρηματικά έπαθλα.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη στρατηγική μας να φέρουμε τους φοιτητές και τη νεανική ακαδημαϊκή κοινότητα πιο κοντά σε πρωτοβουλίες υψηλού επιπέδου με ευρωπαϊκή εμβέλεια, που ενισχύουν τη σύνδεση της εκπαίδευσης με τις ανάγκες του αύριο.

    Μετάβαση στο περιεχόμενο