Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο του έργου: «Διαχείριση βάρους κατά τη μετα-Covid εποχή: Καταγραφή, παρέμβαση και προετοιμασία κλιμάκωσης στον πληθυσμό της Κρήτης, με στόχο τη βελτίωση της πρόγνωσης και τον περιορισμό των επιπτώσεων στη δημόσια υγεία».

Το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας / Περιφερειακό Τμήμα ΕΔΔΕ Κρήτης και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης, εκπονούν το ερευνητικό έργο με τίτλο «Διαχείριση βάρους κατά τη μετα-Covid εποχή: Καταγραφή, παρέμβαση και προετοιμασία κλιμάκωσης στον πληθυσμό της Κρήτης, με στόχο τη βελτίωση της πρόγνωσης και τον περιορισμό των επιπτώσεων στη δημόσια υγεία».

Τα αποτελέσματα της έρευνας στηρίζονται στις απαντήσεις που θα δώσετε, συμπληρώνοντας δυο ερωτηματολόγια (ενήλικων και παιδιών-εφήβων), τα οποία θα βρείτε στον Ιστότοπο του έργου: https://after-cov-diet.hmu.gr/. Παράλληλα, μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις μετρήσεις σύστασης σώματος που διεξάγονται στα εργαστήριά μας στη Σητεία και στο Ηράκλειο στα πλαίσια του προγράμματος αυτού (π.χ. μέτρηση σωματικού λίπους). Στον σύνδεσμο: https://after-cov-diet.hmu.gr/ μπορείτε επίσης να βρείτε και να κατεβάσετε χρήσιμες οδηγίες για μια υγιεινή διατροφή και πολλά άλλα.

Θα είμαστε ευγνώμονες εάν κοινοποιήσετε και μοιραστείτε τον παραπάνω σύνδεσμο στα μέλη της οικογένειάς σας, σε φίλους/ες σας και σε άλλους συμπολίτες μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο