Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Επιχορήγηση για φοιτητές της διεθνούς αναγνωρισμένης εκπαίδευσης / πιστοποίησης στο «The Get Permission Approach to Anxious Eaters/Anxious Mealtimes» που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στις 27-28 Μαΐου 2023 από την δημιουργό της προσέγγισης Marsha Dun Klein για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα

Εισαγωγή
Το Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών «Talk the Talk» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διήμερο πρακτικό σεμινάριο «Get Permission Approach» που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης 27-28 Μαΐου 2023 με οικοδέσποινα την δημιουργό της προσέγγισης και θεραπεύτρια σίτισης Marsha Dunn Klein.


Το Get Permission Approach πρόκειται για μια εγκεκριμένη θεραπευτική παρέμβαση στο θέμα της σίτισης και στοχεύει να βοηθήσει παιδιά που βιώνουν δυσκολίες κατά τη διάρκεια των γευμάτων για να εντάξουν νέες τροφές στη διατροφή τους.


Εκπτωτικά κουπόνια για φοιτητές

Γνωρίζοντας πως πολλοί φοιτητές στοχεύουν στην καθημερινή ανέλιξη των θεραπευτικών τους γνώσεων, το Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών «Talk the Talk», θα ήθελε να προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι το οποίο μπορούν να ενεργοποιήσουν φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε κλάδους ιατρικής, παραϊατρικής και επιστημών υγείας.


Κωδικός εκπτωτικού κουπονιού: Students100 


Τι είναι το “Get Permission Approach”;

Το Get Permission Approach είναι μία προσέγγιση, ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης της σίτισης και μία συλλογή πρακτικών στρατηγικών για την υποστήριξη βρεφών και παιδιών που δυσκολεύονται κατά τη διάρκεια του γεύματος.


Το επίκεντρο αυτής της εκπαίδευσης είναι να βοηθήσει τα παιδιά που εμφανίζουν άγχος και ανησυχία κατά τη διάρκεια του φαγητού. Όταν τα παιδιά είναι ανήσυχα και έχουν άγχος την ώρα του φαγητού, τότε τα γεύματά τους, γίνονται παράλληλα άγχος και για ολόκληρη την οικογένεια.


Αυτά τα παιδιά μπορεί να έχουν διάγνωση αυτισμού, επιλεκτική σίτιση, άγχος ή αισθητηριακά θέματα. Αλλά, όλοι έχουν πολύ προορισμένη ποικιλία τροφίμων που καταναλώνουν και ανησυχούν για την αλλαγή στην παρουσίαση των τροφίμων. Η προσέγγιση για τα γεύματα και τη θεραπεία σίτισης για αυτά τα παιδιά βασίζεται στη βάση της εμπιστοσύνης μεταξύ παιδιού και γονέα. Στον πυρήνα του, υποστηρίζει την επιτυχία των παιδιών και την επιτυχία των γονέων. Για να βρούμε την επιτυχία, εξετάζουμε πολλαπλά μικροσκοπικά βήματα στρατηγικών θεραπείας που βασίζονται στην συστηματική απευαισθητοποίηση.


Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:  
https://bit.ly/3RvNuYn

Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών «Talk the Talk»

Από το 2009 από όταν πρωτοσυστήθηκε μέχρι και σήμερα, το Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών «Talk the Talk» έχει διοργανώσει διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης σεμινάρια για γνωστά, ανά το παγκόσμιο προγράμματα όπως είναι για παράδειγμα το TEACH APPROACH (μια από τις πιο γνωστές παρεμβάσεις για άτομα με αυτισμό) και το PECS APPROACH, σε συνεργασία με Πανεπιστήμια/Κέντρα Ευρώπης και Αμερικής. Από το 2018 μέχρι και σήμερα η Talk the Talk σε συνεργασία με Αμερικανούς και Άγγλους εκπαιδευτές, έχει διοργανώσει περισσότερα δεκάδες διαδικτυακά σεμινάρια για θέματα που σχετίζονται με παιδιά που είναι επιλεκτικά στο φαγητό.



Marsha Dunn Klein – Βιογραφικό

Η Marsha Dunn Klein OTR/L, MED, FAOTA, είναι παιδιατρική εργοθεραπεύτρια με πολλά χρόνια εμπειρίας στη σίτιση παιδιών. Πήρε το πτυχίο της στην εργοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, Sargent College, το 1971 και το μεταπτυχιακό της στην Ειδική Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα το 1975. Έχει συν-συγγράψει διάφορα βιβλία για τη σίτιση, συμπεριλαμβανομένων των Pre-Feeding Skills, First and Second Editions, Mealtime Participation Guide και Homemade Blended Formula με τη Suzanne Evans Morris και Feeding and Nutrition for the Child with Special Needs με την Tracy Delaney. Το νέο της βιβλίο «Επιλεκτικοί με το φαγητό ή Κάτι Περισσότερο; Έξυπνες Πρακτικές για Ήρεμα Γεύματα», θεωρείται ένα εξαιρετικό  εργαλείο για γονείς και ειδικούς. Ο τόπος διαμονής της είναι η Τούσον, Αριζόνα ενώ ταξιδεύει συχνά τόσο εντός όσο και εκτός Αμερικής για θέματα που αφοράνε την παιδική διατροφή.


Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://bit.ly/3RvNuYn

Με Εκτίμηση,

Γιάννης Γιάννακκας

Talk the Talk CY

Γωνία Αιπείας 5 Limassol, Cyprus 3021

Τηλ. 96-6677 07, 25-934079, 25-932512

www.TalktheTalkCY.com

    Μετάβαση στο περιεχόμενο