Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Όπως ήδη γνωρίζετε από προηγούμενη ανακοίνωση στο site του Τμήματος και από την ενημέρωση που θα γίνει κατά τη διάρκεια της πρώτης διάλεξης του κ. Ζαφειρόπουλου, την Πέμπτη 22/02/2024 θα ξεκινήσουν κανονικά τα εργαστήρια του Μαθήματος. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική, ενώ θα παρθούν απουσίες από το πρώτο εργαστηριακό μάθημα.

Οι φοιτητές/τριες του Δ’ εξαμήνου που δεν θα παρακολουθήσουν την πρώτη διάλεξη της θεωρίας του Μαθήματος ‘Σύσταση Σώματος’ και δεν θα εγγραφούν σε μία από τις τέσσερις (4) εργαστηριακές ομάδες, καλούνται να συνδεθούν στην τηλεσυνεργασία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/02/2024 στις 19:30, στο e-Class του Εργαστηρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εγγραφούν και αυτοί/ές. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνδεθείτε στην τηλεσυνεργασία είναι να έχετε εγγραφεί στο e-class του Εργαστηρίου. Όσοι δεν έχουν εγγραφεί σε μια εργαστηριακή ομάδα, με έναν από τους δυο τρόπους που επισημαίνονται παραπάνω, δεν θα γίνουν δεκτοί στο Εργαστήριο της ερχόμενης Πέμπτης.

Επισημαίνεται ότι δυνατότητα παρακολούθησης όλων των εργαστηριακών μαθημάτων δίδεται μόνο στους φοιτητές του Δ’ εξαμήνου. Σε ειδικές περιπτώσεις φοιτητών/τριών παλαιότερων εξαμήνων που χρωστούν το Εργαστηριακό Μάθημα και κατόπιν συνεννόησης με τη διδάσκουσα, δίνεται η δυνατότητα εκτέλεσης συγκεκριμένων μόνο εργαστηριακών ασκήσεων.

Τέλος, καλούνται οι φοιτητές/τριες να έχουν μαζί τους, σε κάθε εργαστηριακή άσκηση, ένα κομπιουτεράκι για τις ανάγκες των μετρήσεων που θα γίνονται.

Για οποιαδήποτε ερώτηση/απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο E-mail: alkioni@hmu.gr  χρησιμοποιώντας το φοιτητικό σας E-mail ή μέσω μηνύματος στο e-Class.

Η Διδάσκουσα,

Αλκιόνη Χατζάκη

    Μετάβαση στο περιεχόμενο