Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Επίσκεψη της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας

Κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας θα επισκεφθεί το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας στη Σητεία, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023.
Στο κλιμάκιο θα είναι ο διευθυντής της Φοιτητικής Μέριμνας κ. Σπύρος Αποστολάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Λίλα Καραλή, ψυχολόγος, η κοινωνική λειτουργός κ. Φανή Βόινου, ο γιατρός κ. Νώντας Μαριδάκης και η νοσηλεύτρια κ. Μαρία Καραπιπεράκη.
Βασικός σκοπός αυτής της πρώτης μας επίσκεψης είναι η καταγραφή των αναγκών που έχουν σχέση με τους φοιτητές του Τμήματος, το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Τμήματος καθώς και η συζήτηση για την διεύρυνση των επισκέψεων σε επόμενη φάση.
Για αυτή την πρώτη συνάντηση θα θέλαμε να ενημερωθεί η κοινότητα του Τμήματος για την επίσκεψή μας αυτή η οποία θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό μας, πέρα της συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί, εάν κάποιος επιθυμεί και κατ’ ιδίαν συνάντηση, θα πρέπει να έχει επικοινωνήσει με το Ιατρείο στο Ηράκλειο στο τηλέφωνο 2810379166 μέχρι την Δευτέρα 4/12/2023.

Μετάβαση στο περιεχόμενο